Uvjeti poslovanja


Cijene se odnose na uslugu noćenja za jednu noć, za smještajnu jedinicu. Ako se u smještajnoj jedinici koristi pomoćni ležaj, cijena smještajne jedinice povećava se za cijenu pomoćnog ležaja po osobi. U slučaju kratkog boravka manjeg od 4 noćenja cijena se povećava za 30%.

Boravišna pristojba, prijava, klima i grijanje uključeni su u cijenu noćenja. Upiti i rezervacije se prihvaćaju putem e-maila slanjem upita ili zahtjevom za rezervaciju. Prilikom rezervacije gost je obvezan dati podatke koje od njega zahtjeva proces rezervacije.

Nakon uplate akontacije Vaša će rezervacija biti potvrđena. Akontacija se uplaćuje u iznosu od 30%. Ponudu sa točnim iznosom i iznos akontacije koji je potrebno uplatititi kao i podatke za plaćanje dobit ćete na Vaš e-mail. Ostatak se plaća u gotovini prilikom dolaska u smještaj ili na naš račun 7 dana prije dolaska u smještaj.

U slučaju nedolaska ili otkazivanja rezervacije unutar 30 dana prije dolaska zadržava se uplaćena akontacija.

U slučaju bolesti ili neke nepredviđene situacije akontacija se može koristiti u nekom sljedećem terminu.

PRIJAVA : iza 16,00 sati • ODJAVA: do 10,00 sati

Polog za slučaj štete u iznosu od EUR 100 potrebno je uplatiti prilikom dolaska u gotovini. Puni iznos vašeg pologa bit će u gotovini vraćen nakon pregleda smještajnog objekta.

Ako je dolazak raniji od gore navedenog vremena te biste željeli koristiti apartman ranije molimo Vas da nam to javite.

Prilikom dolaska potrebni su nam osobni dokumenti svih osoba koje ćemo koristiti isključivo za prijavu poštujući načela zaštite privatnosti.

Potvrdom rezervacije potvrđujete da ste suglasni s općim uvjetima poslovanja i da iste prihvaćate.

Uvjeti poslovanja
Olivia & Navy Web stranice koriste cookies kako bi vaš dojam ovih stranica bio potpun. Korištenjem ovih Web stranica prihvaćate upotrebu cookies-a.